Ziya Dalkılıç

Ziya Dalkılıç


'Bir Bozkurt Yap Dünya Görsün''

05 Temmuz 2024 - 13:29

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Avusturya’yı mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımız, Türk dünyasını ve tüm dostlarımızı büyük sevince boğdu. Dünya'nın her yerinde A Milli Takımımıza ve Ülkemize destekler peş peşe açıklandı, sokaklarda, kahvehanelerde dev ekran televizyonlar kuruldu tüm sevince ve kedere ortak olundu netice olarak bizim çocuklar hakkını verdi.

Kahramanlığın sadece savaş sahnelerinde olmadığını bir kez daha kanıtlayan evlatlarımız oynadıkları futbol, gösterdikleri centilmenlikler ve bizlere kazandırdıkları zaferler ile bir kez daha göstermiş oldu.

İşte o kahramanlardan biri; Merih Demiral.

Kahramanımız attığı iki muazzam golün sevincini Türklerin en eski ve asil simgelerinden biri olan Bozkurt işareti ile taçlandırdı.

Taraftarlar Merih'i Bozkurt ve Asker selamı ile selamlarken Merih tüm dünya ya Türk'ün gücünü ve selamını çekinmeden gösterdi. 

İşte ne olduysa ondan sonra oldu; Birileri hop oturdu, hop kalktı...


Sanki bu takım A Milli Futbol Takımımız değil
Sanki bu takımın formasındaki Bayrak Türk Bayrağı değil
Sanki bu çocuklar Anadolu'nun evlatları değilmiş gibi
Ülkemizin içindeki iç parazitler kaşıntı başlattı; aşağılık kompleksine kapılanlar, Türk olduğunu kabul edemeyenler veya Türklüğe düşman olanlar bir anda savaş baltalarını ortaya çıkardılar.
Ülkelerin başbakanları, dış işleri bakanları açıklama üstüne açıklama yaptı. 
Asılsız iddialar ile Türk Milletini ve Merih kardeşimizi ırkçılıkla suçladılar.


UEFA soruşturma başlattı ve Merih Demiral kahramanımıza iki maç men cezası verdi, aslında bu ceza Merih’e değil tüm Türkiye ye ve Türk Milletine ‘’Siz sahada kazansanız dahi masada yeneceğiz’’ mesajıyı olarak verildi.
Ama bilmedikleri bir şey var ki; Türk Milleti asla pes etmedi ve etmeyecek.

Bu kapsamda MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir tarafından teşkilatına talimat verilerek; Tüm teşkilatın sosyal medya ağlarında Bozkurt işaretli profil resimleri kullanmasını istedi.

Aliağa MHP İlçe Başkanlığı resmi sayfasından yayınlanan teşkilat üyelerinin fotoğrafları ile yapılan açıklamada: 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Avusturya’yı mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımızın güzide oyuncularından Merih Demiral'ın attığı goller sonrasında yaptığı Bozkurt işaretine UEFA tarafından açılan soruşturma ve akabinde verilen 2 maç men cezasına tepki olarak İlçe Başkanlığımızın Basın birimince başlatılan ve İlçe Başkanımız Nuray Aydemir'in talimatı ile tamamlanan ''Bir Bozkurt Yap Dünya Görsün'' adlı fotoğraf çalışmamız.  denildi.

Ülkemizin en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde MHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nın başlatmış olduğu bu çalışma kimilerini rahatsız ederken kimilerinin de taktirini topladı.
A Milli Takımımızı, Merih kardeşimizi ve MHP Aliağa İlçe Başkanlığını kutluyorum.

Umuyor ve biliyorum ki her şeye rağmen ve herkese rağmen A Milli Futbol Takımımız dünya şampiyonu olacak ve bizler Şerefli Bozkurt işaretlerimizi Dünya’nın gözüne sokacağız.


Sözlerimi kardeş Ülkemiz Azerbaycan’ın merhum Cumhurbaşkanlarından Ebulfez Elçibey’in sözleri ile bitiriyor, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

“Türk değilim” diyene karşı sakın ısrar etmeyin. Allah’ın bahşettiği şerefi istemeyen şerefsize biz zorla şeref verecek değiliz"
​​​​​​​