Türkiye Birincisinden İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Türkiye Birincisinden İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret
Editör: Aliağa Medya
02 Temmuz 2024 - 13:22
İzmir Aliağa İlçesi Helvacı Ortaokulu öğrencisi Berat Duyar, 2024 "LGS" kapsamında gerçekleştirilen Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav'da 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Bu olağanüstü başarı, Aliağa'da büyük sevinçle karşılandı.

Türkiye birincisi olan Berat Duyar ve ailesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz’ü  makamında ziyaret etti. Müdür Berat  ve ailesini makamında ağırlayarak başarısından dolayı tebrik tebrik etti.

Dr. Erdoğan Akyüz, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü, yaptığı açıklamada Berat Duyar'ın başarısını tebrik ederek şunları söyledi: "Berat Duyar, azmi ve çalışkanlığıyla bu zorlu sınavda Türkiye birincisi olarak hepimizi gururlandırmıştır. Kendisini, ailesini ve emeği geçen tüm öğretmenlerini canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarı, Aliağa'daki eğitim camiamız için de büyük bir kazançtır."Berat Duyar'ın başarısı, tüm öğrencilere ilham kaynağı olması dileğiyle. Kendisine ve ailesine bu zorlu süreçte göstermiş oldukları sabır ve özveri için tekrar tebriklerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullndı