Suat Gündüz , Aliağa Yolunda

Suat Gündüz ,Aliağa Yolunda

Suat Gündüz , Aliağa Yolunda
Editör: Aliağa Medya
09 Ağustos 2020 - 13:19
Futbolda yaşanan  Koronavirüs salgınına  rağmen  TFF’nin  bazı  gerekli  kurallara  dikkat edilerek futbol  maçları  ve  yapılacak olan idmanlarla  ilgili gerekli  genelgeyi açıklamasının ardından  takımlarda  transfer   hareketliliği   başlamıştı.
Geçtiğimiz Aliağa spor FK forma giyen sol kanat oyuncusu Doğacan Diker ,Bursa’yı TFF 3.Lig’de temsil edecek olan Yıldırımspora transfer olmasından ardından  Anadolu Üniversitesi  başarılı sol bek oyuncusu Suat Gündüz  Aliağa  Spor FK ile para konusunda anlaşmaya vardı.

Bir çok takımın takibinde olan  giren 22 yaşındaki genç sol bek oyuncusu Suan Gündüz  geçen sezon Anadolu Üniversitesi’nde makul bir fiyata oynayarak gösterdiği performans ile beğeni toplamışdı.
1998 doğumlu Gündüz  Futbol hayatına İstanbul Ataşehir İlçesinde  Libade    spor kulübünde  başladı . 1 sezon Libade  ekibinin formasını giyen oyuncu 201o yılında  Beşiktaş kulübünün  altyapısında transfer oldu  ve burada 6 sene top koşturdu. Ardından sırasıyla Beylerbeyi ,Erçiş Belediye Gençlik Spor, ve geçen sezon Anadolu Üniversitesi  takımlarında forma giyen yetenekli oyuncu Aliağaspor FK ile  resmi imzayı önümüzdeki hafta atması bekleniyor.