Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi 39. Yıl Dönümünü Kutluyor

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi 39. Yıl Dönümünü Kutluyor
Editör: Aliağa Medya
19 Eylül 2024 - 14:12
Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi, 39. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutluyor. Şube Başkanı Hasan Toptan, kuruluş yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, sendikanın 19 Eylül 1985 tarihinde kurulduğunu hatırlatarak şu ifadelerde bulundu:
"Kuruluşumuzun 39. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Başta Petkim ve Tüpraş gibi sanayi devlerinin Aliağa’ya kurulmasıyla, üyelerimizin desteği ve kurucu başkanımız Mansur Burgucu’nun liderliğinde 19 Eylül 1985’te açılışı yapılan şubemiz, bugün 39. yılını kutluyor. Şubemiz, yalnızca kendi üyeleri için değil, tüm işçi sınıfı adına mücadele eden, zor durumdaki her emekçiye yardım elini uzatan bir anlayışla mücadelesini sürdürmektedir. Dayanışmayı ve emek mücadelesini her zaman ön planda tutmuş ve tutmaya devam edecektir."

Toptan, 39 yıllık bu onurlu mücadelede emek veren tüm işçilere ve şubenin bugüne gelmesine katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, "Petkim, Tüpraş, Star, Ravago, Air Liquide, Saybolt ve Solu Fert iş yerlerinde gece gündüz demeden üretmeye devam eden tüm üyelerimize, emek dostlarına ve bugüne kadar şubemize emek vermiş tüm çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz." dedi.
"‘Ekmek, Barış ve Özgürlük’ şiarıyla yürüttüğümüz bu onurlu mücadelemizi, aynı kararlılıkla ve inançla sürdüreceğimizi bir kez daha vurguluyoruz!" şeklinde açıklamasını sonlandırdı.