Özel Öğrencilerden Muhteşem Eserler

Geri Dönüşüm Temalı Sanat Sergisiyle Dikkat Çektiler

Özel Öğrencilerden Muhteşem Eserler
Editör: Aliağa Medya
05 Ekim 2024 - 22:17
Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneğ’inin resim  ve el sanatları yıl sonu sergisi açıldı .
Açılışa Engelliler Derneği Başkanı Musa Pala, Yönetim Kurulu Üyeleri, engelli öğrenciler ve ailelerin yanı sıra siyasi parti  temsilcileri  ile  Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği Başkanı Naci Biçer İle Vatandaşlar  Katıldı,

Zeytinli Park'ta bulunan dernek binasında düzenlenen sergide, özel öğrencilerin elinden çıkan birbirinden güzel resim ve el sanatları eserleri, ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

Geri Dönüşümün Sanatla Buluştuğu Nokta

Sergideki eserlerin tamamı, dernekte öğrenim gören özel öğrencilerin yıl boyunca öğretmenlerinin gözetiminde büyük bir emek ve özenle hazırladığı ortaya çıktı. Özellikle geri dönüşüm malzemelerinin kullanılmasıyla oluşturulan eserler, hem estetik bir görünüm sergiledi hem de çevre bilincini ön plana çıkardı.

Sergi hakkında bilgi veren Dernek Başkanı  Musa Pala : "Çocuklarımızın hayal dünyasını yansıtan bu eserleri, tüm Aliağa halkıyla paylaşmak istedik. Onların buradaki çalışmalarını takdir etmenizi ve desteklemenizi amaçladık. Bu sergi, derneğimiz için bir ilk. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim."

Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği, altı farklı branşta eğitim vererek engelli bireylerin sosyalleşmelerine ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak sağlıyor. Dernek, düzenlediği etkinliklerle de engelli bireylere ve ailelerine destek olmaya devam ediyor.