İZDENİZ'in yaz seferlerine 3 kat ilgi

İZDENİZ'in yaz seferlerine 3 kat ilgi
Editör: Aliağa Medya
18 Haziran 2024 - 09:55
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü’nün yaz seferleri başladı. Günübirlik tatil imkânı sunan Foça, Urla ve Mordoğan’a düzenlenen ilk sefere ilgi geçtiğimiz yıllara oranla yaklaşık 3 kat arttı. Toplam 909 yolcu bayramda İZDENİZ’le yolculuk yapmayı tercih etti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü’nün Urla, Mordoğan ve Foça’ya düzenlediği Yaz Seferleri bugün başladı. Geçtiğimiz yıllara göre 3 kat daha fazla ilgi gören ilk seferde 909 yolcu yer aldı. Seferler 18 Haziran ve 19 Haziran’da da devam edecek. Bayram sonrası ise hafta sonları yapılacak.
Sabah saatlerinde ilçelerine gelen yolcuları iskelelerde karşılayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ve Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, gemi kaptanlarına ve İzdeniz A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Işıkhan Güler’e çiçek takdim etti.
Bayramın 3. ve 4. günlerinde de gerçekleştirecek seferler, yaz boyunca her cumartesi ve pazar düzenlenmeye devam edecek. Yaz seferleri hakkında bilgi almak isteyenler www.izdeniz.com.tr adresini ziyaret edebilir.