İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığına Deniz Hancı Atandı

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor'un istifasıyla boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna Deniz Hancı atandı.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığına Deniz Hancı Atandı
Editör: Aliağa Medya
28 Haziran 2024 - 20:18
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, atama sonrası Hancı’yı il binasında kabul ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Resmi atamanın ardından yazılı bir basın açıklaması yayınlayan Deniz Hancı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Açıklamasında, birlik içerisinde dayanışma ve kardeşlik ruhuyla hareket edileceğini belirten Hancı şunları söyledi:

“İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı olarak görevlendirildiğim için büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bu önemli göreve layık görülmemde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle, beni bu göreve layık gören İl Başkanımız Sayın Ülkü Doğan’a ve bizleri her zaman destekleyen Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’na en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin güveni ve desteği ile bu göreve gelmek benim için büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur.

Aliağa ilçemizde, partimizin ilkeleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde çalışarak daha iyi bir gelecek için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu süreçte, her bir üyemizin ve gönüllümüzün katkısı ve emeği çok kıymetlidir. Birlikte olduğumuz sürece, daha güçlü ve daha kararlı adımlarla ilerleyeceğimize olan inancım tamdır. Birlikte atacağımız adımlar, geleceğe umutla bakmamızı sağlayacaktır.
Her birimizin sesine, düşüncesine ve emeğine ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, dayanışma ve kardeşlik ruhuyla hareket edeceğiz. Birlikte olduğumuzda aşamayacağımız hiçbir engel, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Biz, bir aileyiz ve bu ailenin gücü, birliğinden ve beraberliğinden gelmektedir.
Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da halkımızın sorunlarını dinleyip, çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hep birlikte daha güzel yarınlar için çalışacağımıza inancım tamdır. Gücümüzü, birliğimizden ve beraberliğimizden alarak, Aliağa için en iyisini yapmaya devam edeceğiz.”