Deniz Hancı: "Sokaklarımız Katillerle ve Hastalıklı Zihniyetlerle Dolu"

Deniz Hancı: "Sokaklarımız Katillerle ve Hastalıklı Zihniyetlerle Dolu"
Editör: Aliağa Medya
08 Ekim 2024 - 01:28
İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Deniz Hancı, son günlerde artan kadın cinayetleri ve şiddet olaylarına karşı sert bir basın açıklaması yaptı.
Hancı, toplumun derinden yaralandığını belirterek, "Sokaklarımız katillerle ve hastalıklı zihniyetlerle dolu. Çocuk istismarcıları, kadın katilleri, madde bağımlıları, kara para tüccarları adalet karşısında hak ettikleri cezayı almadıkça, toplum vicdanı rahatlamayacak. Bu suç makineleri, cezaların caydırıcılığını hissetmediği sürece, canilikle her gün sınırları zorluyor" dedi.

"Adaletin Tez Vakit Tecelli Etmesini Temenni Ediyoruz"

Hancı, açıklamasında adalet sistemindeki eksikliklere de dikkat çekti. "Ülkemizde hâlâ yaptırımı olmayan suçlar var ve bu, adalet sistemimizin tam anlamıyla işlemediğini gösteriyor" ifadelerini kullanan Hancı, toplumun her kesimi için güvenli bir ortam sağlanması gerektiğini vurguladı. "Bizler artık kadının, çocuğun, hayvanın hatta ağacın bile özgür olmasını, yasaların koruyuculuğuna güvenebilmeyi ve korkmadan yaşayacağımız günlere kavuşmayı diliyoruz. Adaletin herkes için tez vakitte tecelli etmesini temenni ediyoruz."

Deniz Hancı, İYİ Parti olarak kadın cinayetlerini, çocuk ölümlerini ve her türlü şiddeti bu topraklardan sıfır tolerans ilkesiyle kazıma mücadelesine kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.