CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir'e geliyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir'e geliyor!
Editör: Aliağa Medya
15 Ağustos 2024 - 13:44
Bu yıl 93’üncüsü düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) için geri sayım başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, fuarın açılışı öncesi açıklamada  bulundu Bu sene CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başta olmak üzere fuara birçok belediye başkanını katılacağını duyuran Başkan Tugay,  Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ında programlarda yer alacağını duyurdu.
Başkan Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada, fuarın 30 Ağustos’ta kapılarını açacağını, resmi açılış töreninin ise 31 Ağustos’ta gerçekleşeceğini belirtti. Tugay, “İEF’in bu yıl 93’üncüsünü gerçekleştireceğiz. Fuar kapılarını 30 Ağustos günü açacak, ancak resmi açılış töreni 31 Ağustos günü olacak” dedi.

Bakan ve Genel Başkan Katılacak

Başkan Tugay, fuara CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra pek çok belediye başkanının da katılacağını duyurdu. Ayrıca Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın da programlarda yer alacağını belirtti. Tugay, “Ticaret Bakanımızın katılacağını öğrendik. Genel Başkanımız Özgür Özel ve pek çok belediye başkanımız açılışta yer alacak” ifadelerini kullandı.

Fuarın Teması Teknoloji

Bu yılki fuarın temasının teknoloji olacağını söyleyen Tugay, fuarın büyük bir ilgi görmesini beklediklerini ifade etti. Tugay, “Teknoloji temalı bir fuar olacak. Umuyorum beklenilen ilgiyi görecektir” dedi.

İEF’in Eski Görkemine Dönüşü İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Başkan Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak fuarın eski görkemli günlerine dönüşü için çalıştıklarını belirtti. Tugay, “Bu dönem bizlerin yönetiminde İzmir Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki yıllarda İEF’in her geçen yıl daha önceki yıllarda görkemli haline dönüşü için yeni adımlar attığı süreç olacak. Sizlerin katkısını, desteğini, önerilerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.