CHP gençliği "Bayrak " dedi!

CHP gençliği "Bayrak " dedi!
Editör: Aliağa Medya
19 Ağustos 2024 - 00:44
CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları 17. Olağan Kongresi’nde yapılan seçimde, 74 oy alan Alp Günay Bayrak, CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi. Büyük bir coşku içinde gerçekleşen kongrede, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Olağan Kongresi, parti örgüt binasında gerçekleştirildi. Kongreye, İlçe Başkanı Ali Serçe, Kadın Kolları Başkanı Başak Karadayı ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede CHP İlçe  Başkanı Ali Serçe , adaylara başarılar diledi.
Heyecan ve coşkunun hâkim olduğu kongrede, CHP'nin gençlerle daha başarılı ve güçlü bir yol haritası çizeceği mesajı verildi. Kongrede iki liste yarıştı. 218 üyeden 131’i oy kullandı. Beyaz listede yarışan Alp Günay Bayrak 74 oy alırken, Kırmızı listede yer alan Muhammet Bal 57 oy aldı. Seçim sonucunda 74 oy alan Alp Günay Bayrak, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçildi.

CHP Aliağa Örgütü, seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün gerçekleşen, kaybedenin olmadığı ve örgütümüzün güçlenerek çıktığı olağan Gençlik Kolları kongremizde üyelerin takdiriyle seçilen Alp Günay Bayrak'ı, yönetim kurulunu ve İl Delegelerini tebrik eder, başarılar dileriz. Kongrede yarışan Muhammed Bal ve aday listesindeki kardeşlerimize, partimize şimdiye kadar verdikleri ve bundan sonra da vermeye devam edecekleri emekleri için teşekkür ederiz. Önceki Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Can Çelebi ve yönetim kuruluna emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz," ifadelerine yer verildi.

Alp Günay Bayrak başkanlığındaki yeni yönetimde Mert Macıt, Berkay Cuci, Ulaş Güzay Deniz, Alp Arıcı, Doğan Yılmaz, Okan Özbek, Nigar Aydın, Alev Yılmaz, Fatma Akova, Büşra Aycan Kabak, Miraç Mustafa Çulha ve Ali Cem Çoban yer aldı. İl delegeliğine ise Alp Günay Bayrak, Hasan Gülmez, Metin Kasap, Murat Uğur Güner, Dilara Kara ve Yaren Öztürk Parlak seçildi.