CHP Bergama Kadın Kolları'nda yeni dönem!

CHP Bergama Kadın Kolları'nda yeni dönem!
Editör: Aliağa Medya
25 Mayıs 2024 - 13:34
Cumhuriyet Halk Partisi Bergama ilçe Örgütü  Kadın Kolları Başkanlığı seçimleri yapıldı. İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Güzin Aydın Oldu
Cumhuriyet Halk Partisi Bergama Kadın Kolları Başkanı'nın meclis üyesi olması sebebiyle boşalan koltuğa bu sefer iki aday yarıştı. Yapılan seçimde 305 oyun 171’ini alan Güzin Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi Bergama Kadın Kolları Başkanı seçildi.
 
Seçimin ardından CHP Bergama ilçe örgütünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dünyada her şey kadının eseridir. Kadınlarımız için asıl mücadele alanı, asıl zafer kazanılması gereken alan, biçim ve kılıkta başarıdan çok; ışıkla, bilgi ve kültürle, gerçek faziletle süslenip donanmaktır. Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir."
Mustafa Kemal Atatürk'ün bu sözleri doğrultusunda CHP Bergama İlçe Örgütü olarak bugün ilçe başkanlığımızda gerçekleşen kahraman kadınlarımızın CHP Bergama Kadın Kolları İlçe Başkanlığı seçimleri, demokrasi havasında ve demokrasi örneği olarak gerçekleşmiştir. Yerelde iktidarımızı genelde iktidara hep birlikte taşıyacağımız, bu doğrultuda en büyük kozlarımızdan biri olan kadınlarımıza teşekkür ederiz. Yeni görevinde Kadın Kolları Başkanlığı adaylarımızdan göstermiş olduğu demokrasi örneğinden Şenay Boza'ya teşekkür ederiz. Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Güzin Aydın'a yeni görevinde başarılar dileriz."

Öte yandan Selçuk ilçesinde Nihal Atay Mengüllüoğlu, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.