CHP Aliağa Yeni Şakran'da Mahalle Temsilciliği Açtı

CHP Aliağa Yeni Şakran'da Mahalle Temsilciliği Açtı
Editör: Aliağa Medya
04 Ekim 2024 - 00:19
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Örgütü, Yeni Şakran'da mahalle temsilciliği açtı. Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından, ilçe yöneticilerinden Ziya Yıldız bir konuşma yaparak, “Açılışını yaptığımız Aliağa Yeni Şakran Temsilciliğimiz, Aliağalılara, Yeni Şakranlılara ve partimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İlçe Başkanı Ali Serçe de açılışta yaptığı konuşmada emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek şunları söyledi:
"Bu açılış sürecinde emek veren, katkı koyan kadın kollarımıza, meclis üyelerimize, gençlik kollarımıza ve siz değerli Şakran halkımıza çok teşekkür ediyorum. Üç dönemdir Aliağa’da seçim kaybediyoruz. Gönül isterdi ki son yerel seçimlerde başkan adayımız Çağatay Güç ile seçimleri kazansaydık da bu açılışı daha görkemli yapabilseydik. Çok az farkla seçimleri kaybettik ama mücadelemiz sürecek. Önce Cumhuriyet Halk Partimizi genelde, sonra da Aliağa’da iktidar yapacağız." dedi

    Bu eleştirileri partimizde yapalım

Serçe, parti içi eleştirilere de değinerek, "Seçim kaybettikten sonra bir takım eleştiriler başladı. Ancak gelin bu eleştirileri partimizde yapalım, birbirimizi kırmayalım. Partimizi sokakta değil, kendi içimizde konuşalım. Birbirimizi kırmaktan vazgeçmezsek, Cumhuriyet Halk Partisi seçim kazanamaz. Bu sürecin bir milat olmasını diliyorum. Lütfen birbirimizi kırmak yerine, bir araya gelip Cumhuriyet Halk Partisi'ni önce Türkiye'de, sonra Aliağa'da iktidar yapalım" ifadelerini kullandı.
Açılış törenine eski ilçe başkanları Özcan Durmaz ve Özlem Şan’ın yanı sıra CHP İlçe Yöneticileri, Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı. Kurdele kesimi ve yapılan ikramların ardından program sona erdi.
Haber:İsmail Hakkı Ergün