Bergama'da Haluk Levent Fırtınası Esti!

Bergama'da Haluk Levent Fırtınası Esti!
Editör: Aliağa Medya
07 Eylül 2024 - 01:11
Konser, söyleşi, panel ve daha birçok sanatsal etkinliğin düzenlenen  88'nci Uluslararası Bergama Kermesin  5  gününde Ünlü rock sanatçısı Haluk Levent sahne aldı ve meydanda adeta coşku fırtınası estirdi!

Kermesin  5  gününde Ünlü rock sanatçısı Haluk Levent sahne aldı ve meydanda adeta coşku fırtınası estirdi!

Haluk Levent, 88. Uluslararası Bergama Kermesi kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı!

Sahnede enerjisiyle göz dolduran Levent, sevilen şarkılarıyla Bergamalıları mest etti. Özellikle Ünlü rock sanatçısı Haluk Levent, Bergamalılarla özlem giderdiği bu konserde, yıllar önce Bergama halkının siyanürden etkilenmemesi için yazdığı “Bergama’dan Çıktık Yola (Eller Elle)” şarkısını seslendirdi. Bunun yanı sıra "Düşler Sokağı", "Dağlar" ve "Kaçış" gibi  popüler eserlerine de yer verdi..

Konserin sonunda Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, Haluk Levent’e zeytin fidanı ve plaket takdim etti. Başkan Çelik, kermesin barış ve birlik açısından önemine vurgu yaparak, Haluk Levent'e teşekkürlerini iletti.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Büyük Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla düzenlenen Türkiye’nin İlk Yerel Kermesi Bergama Kermesin  88 .yılında düzenlenen bu büyük konser, UNESCO Dünya Mirası Bergama’yı ve vatandaşları büyük bir mutluluk ve gurur içinde bıraktı. Haluk Levent’in büyüleyici performansı, etkinliğin hafızalarda kalmasını sağladı