Aydemir: "Aliağa'da Üç Dönemdir İktidarız"

 Aydemir: "Aliağa'da Üç Dönemdir İktidarız"
Editör: Aliağa Medya
30 Eylül 2024 - 12:41
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı, hafta sonu Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) yöneticileri bir araya geldi.

MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, toplantıda yaptığı konuşmada, MHP'nin Aliağa'da üç dönemdir iktidarda olmasının gururunu yaşadıklarını belirtti. Aydemir, “Şubat 2022’de Aliağa’nın ilk kadın ilçe başkanı olarak atandım. 2023 yılında yapılan 14. Olağan Kongremizde yeniden güven tazeledim. Teşkilatımızın özverili çalışmaları ve hemşerilerimizin teveccühleri sayesinde Aliağa’da üç dönemdir iktidar partisi olarak hizmet vermekteyiz” dedi.

Aydemir ayrıca, 2014, 2019 ve 2024 yıllarında Aliağa Belediye Başkanı olarak seçilen Serkan Acar’ın, MHP Aliağa Teşkilatı’nın güçlü desteği ile ilçeye hizmet etmeye devam ettiğini vurguladı. MHP’nin İzmir'de daha büyük hedeflerinin olduğunu belirten Aydemir, “Mart 2028 Mahalli İdareler Seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde de üç hilalimizin dalgalanmasını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise, MHP'nin Türkiye genelindeki siyasi stratejilerinin önemine değinerek, “Liderimizin gösterdiği hedefler doğrultusunda yeni dönemde de İzmir’de önemli mesafeler kat edeceğimize inanıyorum” dedi.