Aslan Kasap 3 Şubesini Aliağa'da Hizmette açtı

Aslan Kasap 3 Şubesini Aliağa'da Hizmette açtı
Editör: Aliağa Medya
06 Haziran 2024 - 23:56
Karşıyaka  ilçesinde açıldığı bu  kaliteli ürünleri ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla hizmet veren Aslan Kasap 3. Şubesini Aliağa’da  açtı.

Kültür Mahallesi 275 sokak  üzerinde  hizmete giren Aslan Kasap ‘ın  açılış törenine Aliağa Belediyesi Personel Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkurt, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Aras AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir, Belediye Meclis Üyeleri Güven Demirağ ve Tanju Öğe, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Alfa Press Medya Grubun  Sahibi İsa Önal ve davetliler katıldı

Törende Aliağa Belediyesi Personel Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkurt't Yaptığı kısa konuşmasının ardından  yapılan duası sonrası açılış kurdelesi kesildi.
Karşıyaka'daki başarısını yeni bölgelere taşıma kararı alan  Aslan Kasap işletmesinin sahibi  İrfan  Arslan Aliağa ilçesinde  yeni bir şube açmanın mutluluğunu dile getirerek  , uzun yıllara dayanan çiftçilik geçmişinden gelen birikimleriyle, Aliağa'daki yeni şubeyle birlikte daha geniş kitlelere hizmet verme fırsatı bulduklarını uzun yıllara dayanan çiftçilik geçmişinden gelen birikimleriyle, Aliağa'daki yeni şubeyle birlikte daha geniş kitlelere hizmet verme fırsatı bulacaklarını söyledi.

Yaklaşık otuz yıldır et ve şarküteri sektöründe hizmet  verdiklerini  belirten  Aslan, "Karşıyaka'daki iki şubemizin ardından, bugün itibarıyla Aliağa'da yeni şubemiz olan Aslan Kasap'ın açılışını gerçekleştirmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Çiftçilikle başladığımız bu yolculukta, kendi üretimimizi yaparak, hayvanlarımızı farklı bölgelerden titizlikle seçerek, yaklaşık otuz yıldır et ve şarküteri sektöründe hizmet vermekteyiz. Kendi yetiştirdiğimiz hayvanlardan elde ettiğimiz ürünlerle, doğallığa ve kaliteye verdiğimiz önemi her zaman ön planda tuttuk. Bu sayede, et çeşitlerimiz ve şarküteri ürünlerimizle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı başardık. Bugünkü piyasa koşullarına göre oldukça uygun fiyatlarımızla, Aliağa'daki müşterilerimize de aynı kalite ve lezzeti sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz .Aslan Kasap Aliağa şubemizde, et ve şarküteri ürünlerimizin geniş yelpazesiyle damak tadını bilen müşterilerimizin tercih edeceği bir adres olmayı hedefliyoruz. Yeni iş yerimizin bizlere ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Hepinizi, kalite ve lezzetin buluştuğu yeni şubemize bekliyoruz" ifadelerini kullandı