Aliağa Radikal Kurs Merkezi Hizmete Açıldı

Aliağa Radikal Kurs Merkezi Hizmete Açıldı
Editör: Aliağa Medya
31 Mayıs 2024 - 09:12
Aliağa'da eğitim camiasının tanınmış isimlerinden Ali İhsan Bostancıoğlu ve Hasan Gönç'ün ortak girişimiyle kurulan Aliağa Radikal Kurs Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Şakran Cezaevi Jandarma Tabur Komutanı Volkan Gürler ,Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Öztürk, , Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir,  Aliağa Belediyesi Personel Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmedali Özkurt,  ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Modern ve Teknolojik Donanımlı Eğitim Alanları

Aliağa Radikal Kurs Merkezi, toplam 800 metrekarelik kullanım alanıyla iki katlı bir yapıda hizmet verecek. Kurucu Temsilcisi Hasan Gönç, açılışta yaptığı konuşmada, merkezin teknolojik donanıma sahip sınıflar, iki adet konforlu kütüphane, birebir derslikler, teras, öğrenci yaşam alanları, öğretmenler odası ve iki adet modern rehberlik odası gibi çeşitli olanaklara sahip olduğunu belirtti.

Güvenlik ve Kalite Standartları

Gönç, binanın deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edildiğini ve yangın güvenlik sisteminin de kurulu olduğunu belirtti. "2002 yılından beri hizmet veren, Türkiye’de eğitimde en öncü ve dinamik yapıya sahip olan Radikal Eğitim Kurumları ile Franchise anlaşması yaparak markanın gücüyle kendi eğitim tecrübelerimizi birleştirdik. Merkezi sınav sürecinde en etkili eğitim planlaması ve alanında tecrübeli eğitim kadromuz ile sevgili öğrencilere katkı vereceğiz," dedi.

Başarı ve Kalite Vurgusu
Kurum Müdürü Ali İhsan Bostancıoğlu, öğrencilerin yeni bir dünya, yeni ufuklar ve farklı bakış açıları kazanmalarını sağlamak için Radikal Aliağa Kurs Merkezi'nin uygun ortam ve zengin olanaklara sahip olduğunu belirtti. "2002’den bugüne her zaman olduğu gibi sürdürülebilir bir başarı için değerli veli ve öğrencilerimizi Atatürk Mahallesi, İstiklal Caddesi, Alp Oğuz Anadolu Lisesi karşısında ‘Radikalli’ olmaya davet ediyoruz," diye konuştu.

Geniş ve Özelleştirilmiş Eğitim İmkanları
Aliağa Radikal Kurs Merkezi'nde, haftanın her günü saat 21.00’e kadar açık olan kişiye özel konforlu kütüphane hizmeti sunulacak. Ayrıca, yapay zeka destekli ölçme değerlendirme ve öğrenci-veli bilgilendirme sistemi, sınav gruplarına özel olarak hazırlanan ödev föyleri, birebir ders sistemi, online deneme sınavları, dijital yayınlara erişim ve sınırsız online birebir destek gibi birçok ayrıcalık öğrencilere sunulacak. Rehber öğretmenler tarafından kişiye özel ders programları hazırlanacak ve rehberlik görüşmeleri yapılacak. Yıl boyunca en az dört adet öğrenci veli bilgilendirme semineri düzenlenecek ve yurtdışı eğitim danışmanlık hizmeti verilecek.