Aliağa Petkimspor Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde

BCL (Basketball Champions League) ön eleme maçlarını başarıyla tamamlayan Aliağa Petkimspor, tarihinde ilk kez Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek.

Aliağa Petkimspor Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde
Editör: Aliağa Medya
26 Eylül 2024 - 21:50
Geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Süper Ligi play-off'larına kalma başarısı göstererek çıkış yakalayan Aliağa Petkimspor, bu sezon tarihinde ilk kez Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde yer alarak bu başarısını taçlandırdı.
Aliağa Petkimspor, B Grubu'nda Unicaja (İspanya), Filou Oostende (Belçika) ve King Szczecin (Polonya) ile mücadele edecek. Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin ilk maçını, 1 Ekim Salı günü saat 19.30’da deplasmanda King Szczecin takımıyla yapacak. Aliağa Petkimspor, ikinci maçına ev sahibi olarak çıkacak ve 9 Ekim’de Filou Oostende takımıyla Aliağa Belediyesi Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Aliağa Petkimspor’un BCL B Grubu’ndaki diğer rakibi Unicaja ile 23 Ekim’de mücadele edecek.
Avrupa sahnesinde ülkemizi başarıyla temsil etmek için kenetlenen Aliağa Petkimspor, tüm taraftarlarını ve basketbol severleri bu heyecanlı serüvene ortak olmaya davet ediyor.