Aliağa Emek Mücadelesinin Çınarı Salih Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aliağa Emek Mücadelesinin Çınarı Salih Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı
15 Ekim 2024 - 16:05


DİSK Emekli-Sen Aliağa Şubesi'nin öncü isimlerinden, emek mücadelesinin yılmaz savunucusu Salih Karadayı, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. İşçi sınıfı için meydanlarda yürüyen, sesiyle kitleleri harekete geçiren, devrimci ruhu ve mücadeleci duruşuyla hafızalarımıza kazınan Karadayı, Aliağa'da işçi hareketlerinin önemli simgelerinden biriydi.

Cenaze töreni, bugün Güzelhisar Camii’nde kılınan öğle namazını müteakip gerçekleşti. Karadayı'nın cenazesine Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Öztürk, DİSK Emekli-Sen Ege Bölgesi Temsilcisi Sebahattin Yeşiltepe, DİSK Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Osman Sırmaz ve yönetimi, CHP İlçe Örgütü Yönetim Kurulu üyeleri, CHP belediye meclis üyeleri,partililer Karadayı’nın ailesi, arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı. Karadayı, Güzelhisar Mahallesi'nde toprağa verildi.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.Salih  Karadayı’nın Aliağa dakika emek mücadelesine olan katkıları unutulmayacak.