AK Parti Aliağa ve Kızılay Ortaklığında Kan Bağışı Kampanyası

AK Parti Aliağa ve Kızılay Ortaklığında Kan Bağışı Kampanyası
Editör: Aliağa Medya
24 Mayıs 2024 - 16:21
İzmir’in Aliağa ilçesinde Türk Kızılayı ve AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kızılay Kan Merkezi Ekipleri'nin Mobil Kan Bağışı Merkezi'ne dönüştürdüğü Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen kan bağış kampanyası vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılanları ziyaret etti.

Türk Kızılay Kan Hizmetleri Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Barış Dolaş, kan bağışları hakkında Kaymakam Güney'e bilgi verdi.

Kan vermenin önemine ve aciliyetine dikkat çeken Kaymakam Zekeriya Güney, sağlıklı her bireyin kan vermeyi ihmal etmemesi gerektiğini belirterek kan veren vatandaşlara teşekkür etti.

Kendisinin de belirli aralıklarla kan verdiğini belirten Güney, şunları söyledi: "Kan verebilecek durumda olan herkesin kan bağışında bulunması birer insanlık görevidir. Bir kişinin vereceği kan üç cana hayat olabilir. Kan vermek bir hayata umut olmaktır. Kan bağışı ile hem kendi sağlığımız açısından faydalı bir iş yaptığımızı hem de nice hayatlara umut verdiğimizi unutmayalım. Bunun için bütün vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum."diye konuştu

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir de kampanyaya destek verip kan veren tüm Aliağalılara ve Kızılay Kan Merkezi görevlilerine teşekkür etti.

“Kan Bağışı Hayat Kurtarır” temalı kan bağış kampanyası etkinliğine Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Öztürk, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir, MHP Aliağa İlçe Teşkilat Başkanı Nuray Aydemir, partiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.