AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Aliağa'yı Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Aliağa'yı Ziyaret Etti
Editör: Aliağa Medya
26 Eylül 2024 - 01:17
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aliağa'da bir dizi temaslarda bulundu.
Türkiye Buluşmaları programı kapsamında gerçekleşen ziyaretin ilk durağı, AK Parti Aliağa İlçe Başkanlığı oldu. Milletvekili Yurdunuseven burada, İlçe Başkanı Yaşar Demir ve yönetim kurulu üyeleriyle buluşarak bir süre sohbet etti.

AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Milletvekili Yurdunuseven, Başkan Demir ve ilçe yönetimiyle birlikte Aliağalı esnaflara ziyaret gerçekleştirdi. Esnafın sorunlarını dinleyen heyet, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Sonrasında Yurdunuseven ve beraberindekiler, Aliağa Ziraat Odası'na bir ziyaret düzenledi.

Ziraat Odası Başkanı Gökhan Edremit ve oda üyeleriyle bir araya gelen Yurdunuseven, tarım sektörünün karşı karşıya kaldığı zorluklar üzerine fikir alışverişinde bulundu. Tarım üreticileri ile tüketiciler arasındaki sorunlar da ele alınarak, çözüm yolları tartışıldı.

Ziraat Odası Başkanı Gökhan Edremit, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Yurdunuseven ve AK Parti Aliağa heyetine teşekkür ederek, tarım sektöründeki sorunların çözümü için iş birliğinin önemine dikkat çekti.