8. Kınık Hasat Festivali Başlıyor

8. Kınık Hasat Festivali Başlıyor
Editör: Aliağa Medya
08 Eylül 2024 - 21:10
Kınık Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği Hasat Festivali, bu yıl 8. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 9-13 Eylül 2024 tarihleri arasında İzmir'in Kınık ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek festival, müzikseverleri bir araya getirecek. Festival, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu dolu geçecek.
Festivalin açılışı, 9 Eylül Pazartesi günü saat 21.00’de, duygusal şarkılarıyla tanınan Koray Avcı’nın konseriyle yapılacak. 10 Eylül’de rap müziğin güçlü ismi Gazapizm sahne alacak. 11 Eylül’de pop müziğin sevilen ismi Melek Mosso, 12 Eylül’de ise genç yetenek Ece Mumay müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.
Festivalin kapanış gecesi, 13 Eylül Cuma günü, Ümit Besen ve Pamela’nın muhteşem düetiyle sona erecek. İkili, nostaljik ve enerjik şarkılarıyla festivale damga vuracak.

Tarladan Sofraya: Kınık Lezzetleri

Festival kapsamında ayrıca, 10 Eylül Salı günü saat 18.00’da bir yemek yarışması düzenlenecek. Katılımcılar, Bakırçay Ovası’nın bereketli topraklarında yetişen ürünlerle hazırladıkları en lezzetli yemekleri sergileyecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, hazırladıkları yemek tariflerini ve malzemeleri Whatsapp hattı üzerinden organizasyon ekibine iletebilecek.
Festivalin detaylı programı şu şekilde:
9 Eylül Pazartesi: Koray Avcı
10 Eylül Salı: Gazapizm
11 Eylül Çarşamba: Melek Mosso
12 Eylül Perşembe: Ece Mumay
13 Eylül Cuma: Ümit Besen & Pamela
Haber: İsmail Hakkı Ergün