3. Logistech Fuarı'nda İMEAK DTO Aliağa Şubesi Standına Yoğun İlgi

3. Logistech Fuarı'nda İMEAK DTO Aliağa Şubesi Standına Yoğun İlgi
Editör: Aliağa Medya
13 Eylül 2024 - 17:36
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın da destekçileri arasında yer aldığı ve İZFAŞ tarafından düzenlenen Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası olan 3. Logistech-Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı, 13 Eylül'de kapılarını ziyaretçilere açtı. Üç gün boyunca devam eden fuar, sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi
Açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Gülcek, Barış Dillioğlu ve Ahmet Can Bozkurt, İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Şube Meclis Başkanı Argun Gündüç ve Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek katıldı.
Geçtiğimiz yıla oranla katılımcı sayısının arttığı fuarın ziyaretçi profili, lojistik ihtiyaçlarına çözüm arayan ithalat ve ihracat firmaları, lojistik tedarik zincirindeki tüm servis sağlayıcılar, ilgili kamu yöneticileri ve uluslararası operasyonlarda bulunan, Türkiye’deki operasyonlarını geliştirmek isteyen acentelerden oluşuyor. Katılımcı ve ziyaretçilere, lojistik sektörüne ait tüm tedarik ve ihtiyaç zincirini bir arada deneyimleme imkanı sunan Logistech Fuarı, yaratacağı sinerji ile Türkiye’nin lojistik performansını artırmayı ve sektörde yeni yollar açmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda, ekonomiye ve istihdama da katkı sağlanması amaçlanıyor.
Aliağa Limanları uhdesinde bulunan İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nin standı, fuarda büyük ilgi gördü. Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, açılışın ardından fuarı gezerek katılımcı firmalarla sohbet etti. Ardından İMEAK Aliağa Şubesi standına gelerek Şube Başkanı Adem Şimşek, Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve oda üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Kıran  Aliağa Şube Başkanı Adem Şimsek ile üyelerle ile birlikte bir süre sohbet etti.